Meest gebruikte Sikkens en RAL kleuren

Sikkens G0.05.85, RAL 9001 en 9010 zijn de meest voorkomende wittinten

De meest populaire witsoorten zijn Sikkens G0.05.85, RAL 9001 en RAL 9010: creme wit en zuiver wit. Sikkens G0.05.85 en RAL 9001 is creme-achtig en RAL 9010 gaat meer richting gebroken wit.

Groen Sikkens en RAL kleuren

RAL 6009 – dennengroen / Sikkens NO.15.10 – monumenten groen: Deze kleuren wordt vaak gebruikt voor het schilderen van monumentale gebouwen, monumentengroen wordt vaak in combinatie met creme wit geschilderd.
Sikkens Rijtuigengroen – L2.10.12 Donkergroen : Deze kleur wordt vaak gebruikt voor het schilderen van garage deuren.
Sikkens Grachtengoen – Q0,05.10.

Grijs Sikkens en RAL kleuren

Grijs kleuren voor Garage-kanteldeur, garage-loopdeur, keukendeur, tuindeuren, balkondeur
Sikkens G0.05.75 (licht grijs), Sikkens G0.05.65 (middel grijs), RAL 7016 (antraciet grijs), RAL 7035 (lichtgrijs) of RAL 7038 (agaatgrijs) of RAL 7044 (zijdegrijs)

Blauw kleuren en RAL kleuren

Sikkens U4.15.10 gelders blauw of RAL 5003 saffierblauw.

Rood kleuren en RAL kleuren

Sikkens B6.45.15  engels rood of RAL 3005 wijnrood.

Nummer Kleurstaal Naam
RAL 9010 Zuiver wit (Gebroken wit) of (Sikkens G0.05.85) Creme
RAL 9001 Cremewit
RAL 1015 Licht ivoorkleurig
RAL 6005 Mosgroen
RAL 6009 Dennengroen of (Sikkens NO.15.10) monumenten groen
RAL 7016 Antracietgrijs
RAL 5003 Saffierblauw
RAL 3005 Wijnrood

Links:
RAL kleuren
Sikkenskleuren
Sikkens naar RAL

Schildersbedrijf Utrecht uw partner voor al uw schilderwerk en wandreparatie

Voor het totaalonderhoud van schilderwerk, wanddecoratie, wandreparatie, houtrenovatie en beglazing kunt u bij Schildersbedrijf Utrecht terecht.

Schilder Utrecht uw partner voor al uw schilderwerk en wandreparatie

Voor het totaalonderhoud van schilderwerk, voor Kwaliteitsschilderwerk wanddecoratie, wandreparatie, Onderhoud, houtrenovatie en beglazing kunt u bij schilder Utrecht terecht.

schilder, schildersbedrijf / Stukadoor, Stukadoorswerk

Stukadoor voor al uw stukadoorswerk, schilderwerk, wanddecoratie, wandreparatie, houtrenovatie en beglazing kunt u bij schilder Utrecht terecht.

Schilder, Schildersbedrijf voor Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk met verf, lak of beits heeft als voornaamste doel uw hout- en muurwerk in goede conditie te houden. Verf is een relatief duurzaam product, dat met de huidige generatie verven tot 10 jaar bescherming van het houtwerk kan bieden.

Schilder, Schildersbedrijf voor Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk omvat al het schilderwerk dat binnen plaats vindt, zoals het schilderen van muren, kozijnen, plafonds, vloeren en trappen.

Schilder, Schildersbedrijf voor al uw schilderwerk : Muurverf, Muurverven, Latex of Sauswerk

Muren kunnen op veel manieren worden afgewerkt. Latex, structuurverf en behangen zijn de meest gebruikte opties. Latex Sauswerk en witwerk / roller: Bij kleinere oppervlakten maken we voor de wandafwerking gebruik van handrollers. Dit geeft altijd een lichte structuur.

Schilder, Schildersbedrijf voor al uw schilderwerk : Lakwerk binnen - acrylverf

Voor het binnenschilderwerk in uw woning maken wij gebruik van professionele producten op water basis (acrylverf)

Schilder, Schildersbedrijf voor al uw schilderwerk

Voor kwalitatief duurzaam schilderwerk is belangrijk een goede en nauwkeurige voorbehandeling van de ondergrond. Vaak worden de gebreken pas duidelijk zichtbaar na het verwijderen van het oude verf.

Wij verwijderen uw oude verflagen met het schuren, elektrische fohn (heteluchtpistool) of met een afbijtmiddel en verfkrabbers, oude verf verwijderen is een tijdrovende klus.

Schilder, Schildersbedrijf voor al uw schilderwerk : Houtrenovatie en Houtrot

Goed onderhoud is voor houten kozijnen essentieel ter voorkoming van houtrot. Is er al sprake van houtrot? Dan is het zaak om in te grijpen en erger te voorkomen. Het herstel en verbetering van uw timmerwerk bij houtrot is een duurzame oplossing. Vaak wordt onnodig tot vervangen overgegaan.

Stukadoor, Stukadoorswerk Wandafwerking : stucwerk

Schuurwerk: Schuurwerk is een gipsafwerking welke voornamelijk op plafonds en in badkamers en toiletten wordt aangebracht en waarbij tijdens de afwerking een schuureffect wordt toegepast. Schuurwerk onderscheidt zich door een rustige en gelijkmatige structuur.

Pleisterwerk / Gladpleisterwerk / Glad stucwerk (sausklaar of behangklaar):Pleisterwerk is een gladde wand en plafondafwerking. Pleisterwerk word sausklaar of behangklaar opgeleverd.
Wilt u uw plafond of muur behangen of schilderen. Kies dan voor sausklaar of behangklaar stucwerk.

Sierpleister: is een afwerking voor stucwerk. Sierpleisters zijn er in verschillende korrel en dikte soorten. De meest bekende sierpleister is spachtelputz. Dit is een van de vele varianten sierpleisters die er bestaan. Sierpleister is een sterke afwerking waarmee ook de structuur van de muur of het plafond wordt bepaald.

Wandreparatie en Renovatiewerkzaamheden